Hitta ledsagare umgänge

hitta ledsagare umgänge

Ledsagning är till för att personer med funktionsnedsättning ska kunna ägna sig åt fritids- och kulturaktiviteter. I arbetet ingår ingen omvårdnad, men ledsagaren. Stöd från en ledsagare ska göra det lättare för dig att komma ut i samhället och delta i kultur- och fritidsaktiviteter, besöka släkt och vänner eller bara ta en. Ledsagning. Ledsagarservice innebär att ge personer med funktionshinder ökade möjligheter att kunna ha kontakt med andra och delta i samhällslivet.

Videos

HUR MAN STÄRKER SIN INTEGRITET OCH SJÄLVRESPEKT - HITTA RÄTT UMGÄNGE Ledsagning är till för att personer med funktionsnedsättning ska kunna ägna sig åt fritids- och kulturaktiviteter. I arbetet ingår ingen omvårdnad, men ledsagaren. Ledsagarservice är till för dig som behöver hjälp för att kunna delta i publika-re.eu fritids- och kulturaktiviteter, eller resor. Ansökan om funktionshinderservice hittar du här. Ledsagning är till för att underlätta deltagande i vardags-, fritids- och kulturaktiviteter. Exempelvis att träffa vänner, läkarbesök, deltaga i kultur-.

Hitta ledsagare umgänge -

Du har också möjlighet att pröva behovet av ledsagning via socialtjänstlagen. Kontakta Socialchef Andrea Björnhuvud Tel. hitta ledsagare umgänge

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 thoughts on “Hitta ledsagare umgänge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Themeglory. All rights reserved. | Powered by Themeglory